Avocat divort pentru diaspora - Avocat Divort

Avocat divort Bucuresti, avocat partaj Bucuresti, procedura divort partaj, costuri divort partaj, incredintare copil divort, bunuri comune partaj

Avocat divort pentru diaspora

Cu toate ca, potrivit Codului de Procedura Civila, partile sunt obligate sa se infatiseze personal in fata instantelor de fond pentru divort, pentru cetatenii romani cu domiciliul/resedinta in strainatate, divortul se poate pronunta si fara ca prezenta lor sa mai fie necesara, acestea fiind reprezentate de avocat.

Procedura divort pentru cetateni romani cu domiciliu in strainatate

In conditiile legii, divortul si partajul se pot realiza de catre avocat in baza unei procuri speciale, date de cetateanul roman din strainatate.

Procesul de divort se va desfasura ca si procesul de divort in care partile sunt prezente. Pot aparea insa anumite complicatii, in functie de pozitia celeilalte parti sau de localitatea in care aceasta se afla.

Cu o vasta experienta in consultanta si reprezentarea cetatenilor romani din strainatate in fata instantelor din Romania, cabinetul nostru va poate reprezenta in procesele de divort in Romania chiar daca dumneavoastra aveti domiciliul sau resedinta in straintate.

Oferim cetatenilor romani cu domiciliul sau resedinta in straintate servicii complete in domeniul procesului de divort si partaj:

  • consultanta juridica divort si partaj
  • reprezentare juridica in fata instantelor
  • inscrierea in Romania a divortului realizat in strainatate
  • legalizari si apostilari ale hotararilor de divort
  • obtinere documente si acte juridice: hotarari divort, certificat casatorie

Avocat Avocat divort pentru diaspora

Avocat divort partaj Bucuresti, costuri divort partaj, incredintare copil divort, bunuri comune partaj